Full-Logo@2xWordt de beste versie van jezelf

Het is heel simpel: Je hebt een sterke geest nodig om een sterk lichaam te krijgen, je hebt een sterk lichaam nodig om een sterke geest te krijgen. Muslim Fit coaching gebruikt en verwaarloost geen van deze aspecten. De combinatie van verbetering in gedrag en fysiek is de enigste manier om snel en blijvend resultaat te behalen.

Het doel van Muslim Fit coaching is het creëren van jouw succes. Wij kijken verder dan alleen het fysieke uiterlijk (te dun, te dik ect), maar focussen op het bouwen van gedrag dat helpt bij het behalen van jouw doelen.

Meer dan alleen Personal Training.
Een personal trainer richt zich op alleen op je lichamelijke gezondheid. Hij begeleidt je in het optimaliseren van je training en voeding om zo het lichaam en gezondheid te behalen wat jij wilt bereiken. Daarmee negeren personal trainers echter 1 van de grootste factoren voor succes: de mentale gezondheid. Je training en voeding kan perfect afgesteld zijn, maar als je stijf staat van de stress (slechte rust, aanmaak katabole hormonen) en/of geen motivatie kan opbrengen gaat er weinig gebeuren.

En daar maakt Personal Coaching het verschil.
Wij kijken naar het totaal plaatje van je leven en proberen stapsgewijs blijvende gedragsveranderingen aan te brengen. Efficiënte en optimale rust, stressmanagement, motivatie en productiviteit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen. Bij Muslim Fit coaching ondersteunt de geest de ontwikkeling van het lichaam en het lichaam de ontwikkeling van de geest.

Wat onderscheidt Muslim Fit coaching van reguliere personal coaching?
Het probleem met ‘westerse’ personal coaching is het beeld dat ze creëren dat ‘je tot alles in staat bent’. De mens creëert zijn eigen geluk, zijn eigen problemen en zijn eigen succes en jij bent in staat alles te beheersen.

De islam leert ons anders te denken. Wij geloven in een schepper die de schenker van geluk en succes is, een juiste omgang met onze schepper is daarom essentieel. Wat Muslim Fit uniek maakt is het verwerken van islamitische begrippen en methodes in zijn aanpak. Hiermee verheffen wij het werken aan je gezondheid van een handeling vanuit eigenbelang naar een daad van aanbidding.

Hiermee profiteer jij niet alleen optimaal van je sterke lichaam en geest in dit leven, maar kan je de vruchten plukken van je aanbidding in het volgende leven.

Wil jij samen met een personal coach jezelf verbeteren?
Vul het inschrijfformulier hieronder in en wij nemen contact met je op!

(Muslim fit coaching is zowel beschikbaar voor broeders als zusters).

Inschrijfformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Geslacht (verplicht)

One thought on “Personal Coaching

  1. Pingback: Cardio: een slechte manier om af te vallen? - Muslim Fit

Comments are closed.